Vrienden

VOORTAAN ZIJN ALLE ACTIVITEITEN TE VOLGEN VIA SOCIAL MEDIA
Zie onderaan onze social media pagina's

Welkom bij officiële nationale verkiezingen van Pink Promiss

Holland’s Best Drag Artist ® - Drag Art for All

Miss Gay Holland - Vrouwen, Bi-vrouwen, Bio Queens, Transgenders met vrouwelijke uiterlijkheden en Transvrouwen.

Wij kijken er dan ook enorm naar uit om alle talent, diversiteit, uniciteit en art te mogen zien stralen op de podiums. De Stichting Pink Promiss zet zich met de nationale verkiezingen in om het taboe rond LHBTIQ+ te doorbreken. Met de finales van de verkiezingen van het beste Act, live of lipsync, proberen wij bekendheid te geven aan de LHBTIQ+ en strijden wij voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie, voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, of -expressie en geslachtskenmerken.

Hollands Best Drag Artist is de nationale verkiezing voor iedereen en voor elke soort van Drag! Er zullen door heel Nederland regionale verkiezingen gehouden worden die zich aangesloten hebben bij onze nationale finale Hollands Best Drag Artist. Elke Drag artiest die de titel van één van de regionale verkiezingen wint zal hiermee zijn finale plek veroveren voor HBDA.

Wij zien vele succesvolle, hartverwarmende voorbeelden waar mensen bij elkaar komen, bv de ontmoetingen bij onze projecten, bij de deelnemende bedrijven & organisaties welke een voorronde organiseren voor de nationale verkiezingen, de verkiezing Holland’s Best Drag Artist, de verkiezing Miss Gay Holland en natuurlijk de vele andere projecten.

De stichting Pink Promiss ervaart telkens weer de positieve kracht van projecten, waarin hulpverleners en ook alle vrijwilligers zich inzetten voor een sociaal verbonden samenleving.

Vrienden van de stichting

Volg ons via:

© Copyright 2012 - Stichting Pink Promiss - All rights reserved. Powered by Xenodesign